Måne

Line Mostue

Stilling: Assistent

Line har tidligere jobbet i en liten familiebarnehage. Hun har arbeidet både med de store og små hos oss. I år koser hune seg med de minste på huset.

Hege Renate Johansen

Stilling: Assistent

Hege har en kjempespennenede bachelor utdannelse innen barn oppvekst skapende aktivitet og helse.

Christine Gleditsch

Stilling: Pedagogisk leder

Christine jobber som pedagogisk leder på Måne. Hun har vært med siden oppstarten og har også vært med på prosjektering og utforming av barnehagen inne og ute.

Stine Marie Blystad

Stilling: Pedagogisk leder

Stine har arbeidet hos oss siden august 2010. Hun og Christine leder avdeling Måne sammen. Stine er også engasjert i teater.

Aina Elise Støkken

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Aina begynte hos oss i august 2015 som barn- og ungdomsarbeider.

Sol

Trine Gleditsch

Stilling: Daglig leder
nerbybhg_trine@msn.com

Jeg kominerer styrerrollen med å være pedagogisk leder. Jeg er glad for å kunne være med å styre livet på huset, er med hver dag og ser hvordan våre opplegg fungerer - veldig moro,

Dorota Niewienska

Stilling: Assistent

Dorota har jobbet hos oss siden oppstarten i 2009. Hun var med fra gamlebarnehagen og er en super dyktig assistent fra Polen.

Hege Renate Johansen

Elin Pettersen

Stilling: Assistent

Elin jobber som barnehageassistent. Hun har arbeidet mest med de minste barna men gjør i år en super jobb med de store,

Solveig Kulstad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Solveig og jeg har arbeidet over 20 år sammen. Hun hjelper til å styre avdeling Sol med sin lune og trygge rutine.

Stjernebarna

Lise Amundsen

Stilling: Assistent

Lise arbeider med de største barna. For tiden tar hun fagbrev som barne og ungdomsarbeider. LIse spiller aktivt i korps.

Maren Bekkevold

Stilling: Førskolelærer